Workshops

INTERNATIONALE WORKSHOP  TAI CHI / Qi Gong in Lissabon (Portugal) van donderdag  21 mei t/m maandag 25 mei 2020

Datum donderdag 21 mei (=Hemelvaart !)  t/m ma. 25 mei 2020
 Locatie:  LISSABON (Portugal)
 Kosten: v.a. 490  euro per persoon (cursus / accommodatie & verblijf obv volpension)
 Praktisch:  makkelijk zittende kleding (matjes worden verzorgd)
 Inschrijven:  info@ingestringa.nl
 DEELNAME IS MOGELIJK VOOR ZOWEL BEGINNERS ALS GEVORDERDEN
Van donderdag 21 mei (NB Hemelvaartdag !)  t/m maandag  25 mei 2020 wordt door Tai Chi Inge Stringa een 5 daagse internationale workshop Tai Chi en Qi Gong georganiseerd. Hierin wordt op een rustige manier de Tai Chi Vorm aangeleerd alsook Qi Gong oefeningen en meditatie gedaan. Een heerlijke 5-daagse om helemaal tot jezelf te komen 😉

De accommodatie ( “Seminario de Torro d’Aquilha”  waar les & verblijf is) ligt zowel op enkele kilometers van het centrum van Lissabon als ook vanaf het strand. Tevens liggen Cascais en Sintra in de nabijheid. Hierdoor is een goede combinatie mogelijk van training overdag en ontspanning ‘s-avonds. Vervoer van- en er naar toe wordt georganiseerd.

De oefenzalen van het Seminario hebben een prachtige lichtinval en mooie houten vloeren. Verder is er veel groene buitenruimte met zon en ook veel schaduw waar heerlijk geoefend kan worden . De kamers voor verblijf zijn eenvoudig en beschikken allemaal over een eigen badkamer. En een laatste pluspunt is de keuken die altijd met verse producten kookt en zeer gevarieerd te noemen is.

Verlenging van het verblijf (voorafgaand of erna) is tegen geringe meerkosten mogelijk; bijvoorbeeld  ivm vluchtschema’s vliegreis. Informeer hier naar.

Opgeven via email: info@ingestringa.nl of tel. 06 – 24 12 12 57